Logo  
Kulturskole for Brønnøy og Vevelstad kommuner  
Postadresse: Boks 465, 8901 Brønnøysund
Besøksadresse: Skolegata 6, 8900 Brønnøysund
Telefon: 75 01 22 89   -   Mobil: 48 19 24 34   kulturskolen@bronnoy.kommune.no
 
  Dagens dato:

 
 

Disse jobber i Kulturskolen:

Rektor
Hans Kristian

HANS KRISTIAN EDVARDSEN

Rektor i kulturskolen. Utdannet tubaist fra musikkonservatoriet i Tromsø. Har dirigert og ledet flere prosjekter på Sør-Helgeland. Dirigerer korps og spiller i band. Har vært ansatt siden 1994, rektor siden 1998. Er også DKS-koordinator for Brønnøy, Vega og Vevelstad kommuner, dirigerer Brønnøysund skolekorps og underviser messingelevene i kulturskolen.

Mobilnr: 48192434
E-post: kulturskolen@bronnoy.kommune.no

Kunstseksjonen

Inger Hilde

INGER HILDE NYRUD

Har sin bakgrunn som lærer med 3 årig tilleggsutdanning innen estetiske fag. Har tatt flere kurs innen visuelle kunstfag som akvarell- og oljemaling samt innen glasskunst. Er også utøvende kunstner med flere separatutstillinger. I 2006 var hun Festivalkunstner under ”Roots-festivalen”. Innkjøpt av Brønnøy Sykeheim, Salhus Skole, Kippermoen Skole og Mosjøen arberiderforening, Elkem.
Har vært ansatt siden høsten 2008.

Mobilnr: 90159826
E-post: inger.h.nyrud@bronnoy.kommune.no

 

Espen

ESPEN TVERSLAND

Espen Tversland er utdannet ved Statens kunstakademi i Oslo 1998-2002. Han arbeider med flere uttrykksformer og teknikker både tradisjonelt og med digitale verktøy. Hans seneste arbeider er animasjoner med utgangspunkt i film, disse blir for tiden vist på flere filmfestivaler rundt i verden. Han har bl.a. deltatt på Nordlandutstillingen og Høstutstillingen, hatt separatutstilling i Bodø kunstforening og deltar på Norlandia-prosjektet i Bodø 2016. Han har mottatt flere stipender og priser.
Ansatt i kulturskolen fra 2014

Mobilnr: 99351839
E-post: espen.tversland@bronnoy.kommune.no

Camilla

CAMILLA ORVIK

Har utdanning som lærer med fordypning innen musikk og kunst og to-årig påbygging innen kunstfaget fra Kunstskolen i Bergen. Har mange års erfaring fra undervisning i kulturskoler, grunnskolen og videregående skole. Er aktiv kunstner med flere separatutstillinger og innkjøpt av så vel private som institusjoner. Hennes hovedområder er tegning/maling, skulptur og installasjoner.
Hun jobber mest på BBU som Kunst- og Håndverkslærer.

Mobilnr: 98059872
E-post: camilla.orvik@bronnoy.kommune.no

Musikkseksjonen
Børge

BØRGE RUGÅS

Musikklærer med gitar som hovedinstrument. Har musikk storfag, og pedagogikk grunnfag v/ Høgskulen i Volda. Børge har siden 1987 spilt i mange ulike band, alt fra danseband til prog-metall. Men det er uten tvil tungrocken som ligger hans hjerte nærmest. Børge underviser på gitar/bass og band.
Har vært ansatt siden 2002.

Mobilnr: 48295102
E-post:  borge.rugas@bronnoy.kommune.no

Geir

GEIR ALLAN REITAN

Distriktsmusiker på tangentinstrumenter. Har utdanning fra Høgskolen i Tromsø, avd. kunstfag, musikkonservatoriet. Han har lang fartstid i gammeldans, poprock og country. Geir underviser på piano/orgel og trekkspill.
Har vært ansatt i musikkskolen siden 1997.

Mobilnr: 90842346
E-post: geir.a.reitan@bronnoy.kommune.no

Gunn

GUNN SÆTHER

Distriktsmusiker på klarinett. Har utdanning fra Norges musikkhøgskole. Hun har erfaring fra flere orkestre hvor det spilles etnisk musikk, og har komponert flere stykker for korps.
Har vært ansatt siden 2000.


Mobilnr: 41462644
E-post: gunn.sether@bronnoy.kommune.no

Roy

ROY GUNNAR BJØRNLI

Distriktsmusiker på slagverk. Har sin musikalske bakgrunn fra band, korps og storband. Har vært freelancemusiker i flere år og har bl.a. spilt sammen med Bjørn Jens. Er trommis i bandet Publiners. Underviser på slagverk og har ansvaret for Rockeverkstedet.
Har vært ansatt siden høsten 1991.

Mobilnr: 41325066
E-post: roy.bjornli@bronnoy.kommune.no

Bera

BERA SKORPEN

Hun er opprinnelig fra Göteborg, og er utdannet klarinettist fra Musikkhögskolan i Göteborg og konservatoriet i Rotterdam. Hun var ferdigutdannet i 1996, og fikk da jobb i daværende Sør-Helgeland Interkommunale Musikkskole. Fra august-99 arbeidet hun som distriktsmusiker i Kristiansund musikkskole hvor hun, i tillegg til undervisning, var klarinettist i "Operaen i Kristiansund". Bera underviser treblåselever i Sømna.
Har vært ansatt siden høsten 2008.

Mobilnr: 99578207
E-post: bera.skorpen@bronnoy.kommune.no